Cleveland Kliniek Lou Ruvo Center voor Hersenonderzoek in Las Vegas

Het Lou Ruvo Center for Brain Health (LRCBH), officieel de Cleveland Clinic Lou Ruvo Center for Brain Health, opende op 21 mei 2010 in Las Vegas, Nevada. Het wordt beheerd door de Cleveland Clinic en is ontworpen door Frank Gehry.
Keep Memory Alive (ook bekend als KMA) werd opgericht door Larry Ruvo , senior managing partner van Southern Wines and Spirits, ter nagedachtenis aan zijn vader, Lou Ruvo, een slachtoffer van de ziekte van Alzheimer, samen met zijn vrouw Camille, Bobby Baldwin (die ook zijn vader verloor aan de ziekte van Alzheimer), en de vrouw Donna van Bobby Baldwin.
Het centrum functioneert als een poliklinische behandelings en onderzoeksfaciliteit in het centrum van Las Vegas dat is opgedragen aan Keep Memory Alive, de fondsenwervende arm van LRCBH.
Het centrum is ongeveer 6.000 m 2 en omvat 13 onderzoeksruimten, kantoren voor zorgverleners en onderzoekers, een "Museum of the Mind" en een gemeenschap auditorium.
Het centrum zal ook dienen als het hoofdkantoor voor Keep Memory Alive, de Las Vegas Alzheimer's Association en de Las Vegas Parkinson's Disease Association.

Bron: Wikipedia.org


Notice: Undefined offset: 4 in /home/lies1/domains/liessmit.nl/public_html/includes/huisjes.php on line 124
Je bladert door alle huisjes
Cleveland Kliniek Lou Ruvo Center voor Hersenonderzoek in Las Vegas
Cleveland Kliniek Lou Ruvo Center voor Hersenonderzoek in Las Vegas

De Nederlandse vlag The Britisch flag
© Copyright Elisabeth 2004 - 2024 / Laatste update: 04-25-2024