3 gratis handige websites

3 gratis handige websites Tegenwoordig zijn we natuurlijk dagelijks meerdere uren verbonden met het internet. Logisch, want alles gebeurt tegenwoordig online. Of het nu gaat om het sturen van een bericht of het lezen van het laatste nieuws, alles gebeurt via het internet. Een goed internet abonnement mag daarom ook niet ontbreken. Online je abonnement voor internet vergelijken is daarom dus ook zeker een aanrader wanneer je verbinding niet snel genoeg is. Toch zijn er een aantal websites die absoluut in je favoriete moeten staan en ontzettend handig zijn om te hebben. Om je een idee te geven welke websites dit zijn, hebben we ze voor je op een rijtje gezet. We zijn er namelijk van overtuigd dat ook jij hier ontzettend veel baat bij hebt. Dus ken je ze nog niet, doe er dan je voordeel mee!
 
Nu.nl
Deze is waarschijnlijk wel het meest bekend van allemaal. Het grote voordeel aan deze nieuwsapp voor op je telefoon, is dat je niet hoef te wachten totdat je zelf kijkt, maar je ook kunt instellen dat je bijvoorbeeld een pop-up krijgt als er iets gebeurt. Dit kun je niet alleen instellen voor het nieuws, maar ook voor bijvoorbeeld sportwedstrijden. Dus moet jouw favoriete club voetballen, dan kun je heel eenvoudig aangeven dat je een melding wilt ontvangen bij bijvoorbeeld een doelpunt. Ontzettend handig. Vooral wanneer je net middenin een spannend filmpje zit, dan is het wel zo fijn dat je niet iedere keer zelf hoeft te kijken en je kunt focussen op het spel zelf.
 
Google.nl
Google is natuurlijk het startpunt voor ruim 95 procent van alle zoekopdrachten. Niet alleen is het handig voor praktische zaken, maar ook wanneer je wat diepgaande informatie nodig hebt. Wist je trouwens ook dat je ook via Google eenvoudig kunt shoppen? Door je zoekterm in de zoekbalk in te voeren, kun je eenvoudig naar het tabblad 'shopping' om daar vervolgens alle resultaten direct te kunnen bekijken. Zo hoef je dus niet eerst allerlei verschillende webshops af, maar heb je alles in áé oogopslag bij elkaar. Ontzettend handig, vind je niet?
 
Kijk.nl
Wil je niets meer missen op televisie? Dan is de website van kijk een absolute aanrader. Niet alleen hebben ze een website, maar ook een app. Zo kun je dus tegelijkertijd een spelletje blackjack spelen op je telefoon en ook je favoriete tv programma live bekijken of terugkijken. Zo hoef je niets meer te missen en kun je verschillende dingen tegelijk doen. Wel is het handig om even een account aan te maken op deze website, zodat je direct verder kunt gaan met waar je gebleven met de vorige keer. Zo hoef je het niet te onthouden en ook niet op te zoeken, hoe handig is dat?
 
Goed om te weten
Uiteraard zijn er naast deze 3 handige sites nog tal van andere sites te noemen waar je ontzettend veel aan hebt. Wat vooral goed is om te weten, is dat je online praktisch alles kunt vinden wat je zoekt. Het is daarom dus ook handig om Google als uitgangspunt te nemen, want vind je het niet met Google, dan is de kans vrij klein dat je het ergens anders wel vindt.
 

De Nederlandse vlag The Britisch flag
© Copyright Elisabeth 2004 - 2023 / Laatste update: 01-02-2023