De voordelen van onbeperkt internet op je telefoon

onbeperkt internet Dat de telefoon een vaste plek heeft ingenomen in het hedendaagse straatbeeld, dat natuurlijk niet meer te ontkennen. Waar we vroeger alleen belde en smste, doen we nu letterlijk alles op onze telefoon. We krijgen het laatste nieuws binnen, maar staan ook in contact met de hele wereld. We kunnen op de voet volgen wat iedereen doet door het gebruik van social media en het stream van de nieuwe series behoort tot de dagelijkse gang van zaken. Toch heb je voor dit alles naast een smartphone ook een telefoon abonnement nodig! Wanneer je veel streamt, is het verstandig te kiezen voor een sim only met onbeperkt internet. Wat de voordelen hiervan zijn lees je hier!
 
Altijd online
Welke reclame van een willekeurige telefoon provider je ook op televisie of internet tegenkomt, ze bieden allemaal onbeperkt internet. De één iets duurder dan de ander, maar in de basis krijg je bijna bij iedereen hetzelfde. Waarom zeggen we 'bijna' omdat juist dit is waardoor veel mensen zich laten misleiden. Onbeperkt internet is natuurlijk ontzettend tof! Maar dan wel met de juiste snelheid. Dus wanneer jij op zoek gaat naar een nieuwe abonnement voor je telefoon en je oog is gevallen op een sim only, dan is online je sim only vergelijken zeker aan te raden. Zo weet je exact wat je kunt verwachten en wat de snelheid is van het internet waarvoor je maandelijks een vast bedrag betaald. Je kunt namelijk wel 24/7 online zijn, maar wanneer je geen video normaal kunt streamen, zal de irritatie snel toenemen.
 
Voordelig
Het grote voordeel met een onbeperkt internet abonnement voor je mobiele telefoon, is dat je exact weet wat je maandelijks kwijt bent. Zo kun je onbezorgd surfen en streamen en hoef jij je geen zorgen te maken dat je telefoonrekening flink in de papieren gaat lopen. In verhouding zien we dat door de enorme concurrentie de prijzen steeds lager uitvallen en je zelfs al een onbeperkt abonnement kunt afsluiten voor nog geen 30 euro per maand. Uiteraard kun je er dan voor kiezen om vervolgens zelf een telefoon aan te schaffen of misschien kies je er wel voor om er één op afbetaling bij te nemen. Laatstgenoemde is belangrijk goed te overwegen. Kies je voor een telefoon op afbetaling, dan zal dit, wanneer het bedrag hoger is dan 250 euro worden gemeld bij het BKR in tiel.
 
Wifi
Hoe vervelend is het, dat wanneer je zit te wachten op de trein of op het vliegveld rondloopt en wacht op het vliegtuig naar ItaliŽ, je niet de beschikking hebt over een goede internet verbinding. Naast het feit dat ze ontzettend traag zijn, zijn deze verbinden vaak ook niet helemaal veilig. Het betreffen doorgaans open verbinden, waardoor informatie die wordt verzonden eventueel in handen kan komen van mensen waarvan je dit liever niet hebt. Niet direct ontzettend schokkend, maar wel iets om goed over na te denken! Met een onbeperkt internet abonnement hoef jij je hier dus nooit meer zorgen over te maken en kun je onbeperkt streamen.
 

De Nederlandse vlag The Britisch flag
© Copyright Elisabeth 2004 - 2024 / Laatste update: 04-25-2024